ON-LINE GROEPLES

Een on-line groeples bij Old School Yoga is qua begeleiding anders dan bij veel andere on-line aanbieders. Ik zit bewust vooral in mijn stoel tegen mijn beeldscherm aangeplakt om iedereen de juiste aanwijzingen te geven.

Online lesgeven kent flinke beperkingen. In een ZOOM meeting kunnen wij elkaar ogenschijnlijk goed zien, maar dat is toch veel minder goed dan in het echt. Alleen al omdat ik als leraar alles veel kleiner en vanuit een vaste plek zie. Bewegen van en naar de camera om houdingen voor te doen en naar de klas te kijken neemt ook veel tijd. Veel yogaleraren kiezen er daarom voor om constant op de mat te blijven staan en de leerlingen op die manier mee te nemen in een oefensessie.

Voor leerlingen is het echter juist belangrijk om goed gezien te worden en passende aanwijzingen te krijgen. Die taak als leraar wil ik ook in een on-line les serieus blijven nemen. Daarom kies ik ervoor om zoveel mogelijk bij mijn grote beeldscherm te blijven zodat ik jou persoonlijk en op detail niveau de juiste aanwijzingen kan geven, zoals ik dat ook in een ‘gewone’ les zou doen. Dat ik minder houdingen kan voordoen moeten we dan maar op de koop toenemen. Als je al een tijdje Iyengar yoga doet, heb je ondertussen ook wel een goed beeld van de verschillende houdingen. En er zijn medeleerlingen bij wie je kunt spieken.

Deze les is uitermate geschikt voor mensen die:

  • (nog) niet in de studio willen komen
  • niet genoeg hebben aan een audioles
  • een priveles wat teveel vinden
  • het wel leuk vinden om met de andere leerlingen te oefenen.

Aanmelden

Op dit moment is er maar 1 wekelijkse on-line les en wel op dinsdagavond. Aanmelden via het on-line rooster (momoyoga)

Prijs

Bij voorkeur op Old School Yoga strippenkaart:
1 strip per les, anders 18 euro.

Alternatieven

Nieuwsbrief ontvangen?