GROEPSLES

OldSchoolYoga is een kleine yogaschool, met ook kleine groepen. Er is maar 1 leraar, 1 zaal en maximaal 16 leerlingen per les.

Zo leer ik mijn leerlingen goed kennen, zodat ik ook goed kan inspelen op ieders individuele behoeftes. Tijdens de les loop ik veel rond en geef ik ook individueel aanwijzingen.

Mijn lessen staan in de traditie van Bellur Krishnamachar Sundararaja (oftewel B.K.S.) Iyengar, een indiase yogaleraar die een grote rol gespeeld heeft bij de verspreiding van yoga over de wereld en waar ik gelukkig ook zelf nog lessen bij heb kunnen volgen.

B.K.S. Iyengar heeft ontzettend veel yogahoudingen uitgewerkt en de yogaschool heet Old School omdat ik er aan hecht om trouw te blijven aan die kern. Maar op alle houdingen zijn variaties te bedenken en ik vind het ook leuk om vanuit de oude kennis van het lichaam, heel nieuwe houdingen uit te werken. Zo blijft de basis overeind en wordt iedere les toch ook echt heel anders!

Een les duurt 90 minuten en begint en eindigt met rustige houdingen. Ik bereid iedere les apart voor en zorg ervoor dat iedereen op een veilige manier mee kan doen.

Er zijn geen vaste groepen, maar veel mensen hebben toch zo hun voorkeursdag/tijd en komen elkaar dus regelmatig tegen. De sfeer in de yogaschool is vriendelijk en gezellig. Er kan hard gewerkt worden en ook net zo hard gelachen worden. Wie even niet begrijpt wat ik zeg, vraagt verheldering of ‘spiekt’ bij de buren.

De lessen worden in principe in het nederlands gegeven, maar wanneer er ook niet-nederlands sprekende leerlingen zijn, wordt het een mengeling van engels en nederlands. Dat lijkt voor iedereen goed te werken.

Aanmelden

Voor iedere les geldt: inschijven via het on-line rooster (momoyoga)

Prijs

Je eerste les is altijd een proefles en kun je GRATIS volgen.

Daarna betalen de meeste mensen via hun Old School Yoga strippenkaart: 1 strip per les

Heb je / wil je nog geen strippenkaart: neem dan een losse les (20 euro)

Alternatieven

  • Een priveles, zeker als je specifieke wensen/behoeftes qua les hebt. Dat kan ook on-line (skype of zoom).
  • Bedrijfsyoga op het bedrijf of in mijn locatie. Neem contact op voor meer informatie.